WELKOM BIJ HOTEL BOURGOENSCH HOF

Geniet van Brugge aan de waterkant

 

Bourgoensch Hof is een middengroot 3 sterrenhotel op een unieke en centrale ligging in het hard van de middeleeuwse stad.  De ingang bevindt zich in de wollestraat op enkele minuten wandelen van de Markt.  De zij- en achtergevel hebben uitzicht over het binnenplein en het meest gefotografeerde zicht van Brugge.  Kortom, de perfecte plaats voor uw verblijf in Brugge.

Kamers

 

“Bruges is a beautiful medieval city almost untouched by time. If you like jazz, you will be well catered for. If you like chocolate and beer, you will be in heaven.”

James Frain

Reserveer bij ons en geniet van de beste voorwaarden

Wanneer u reserveert via deze website krijgt u de beste voorwaarden voor uw verblijf
ZOEK BESCHIKBAARHEID
“Locatie is echt top! Vriendelijkheid tegenover onze hond ook. Leuk oud en romantisch hotel. Ze zijn aan het verbouwen maar daar hebben wij niet heel veel last van gehad. Kamer is niet super mooi hotel ook niet. Maar voor deze prijs heb je echt een super locatie. Wij hadden ook nog eens een schitterend uitzicht. “

KELLY G

“Prima hotel gelegen in het historische centrum van Brugge. Vriendelijk personeel.
Ontbijt was goed verzorgd en ook compleet.
Ruime kamer.
Hotel ligt op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Kan het iedereen aanbevelen..”

WILMA S.

PLAN UW BEZOEK

enkele van de vele activiteiten in Brugge..

Boottocht op de reien

De boottochten zijn zeker een aanrader voor jong en oud.  Het zicht vanop het water geeft een uniek perspectief op de stad en de monumenten.  De tochten gaan van 10u tot 18u en er zijn 5 verschillende maatschappijen die de tochten verzorgen, maar ze doen allemaal dezelfde ronde aan dezelfde prijs.  Het belangrijkste is op de boot te springen voor de wachtrij aangroeit !

Koetstocht

Vanop de markt kunt u kiezen uit twee verschillende tochten.  De ronde met vele trekpleisters van de stad of een ronde met de meer authentieke maar rustiger delen.  Beide rondes bieden een mooie ervaring over Brugge maar allebei anders.  De rit start vanaf 50 Euro met een korte pauze in het midden zodat de paarden kunnen bijtanken 🙂

Brugge in het donker

Vergeet zeker na zonsondergang de stad te verkennen en te kuieren door de straten, over de pleinen en langs de kanalen.  Wanneer deze opgelicht zijn ontstaat een unieke atmosfeer en stemming.  De foto hierboven is genomen over de Groene rei vlakbij de vismarkt.